2 HENKILÖÄ
80 € / RYHMÄ

3-4 HENKILÖÄ
100 € / RYHMÄ

5-6 HENKILÖÄ
120 € / RYHMÄ

Peliaika on 60 minuuttia.

MAKSUVÄLINEET
Käteinen, pankkikortti, Visa ja MasterCard
Laskutus vain yritysasiakkaille.

Ystävät ja perheet
Miten hyvin toimitte yhteen tiukan paikan tullen? Onko toisella piileviä kykyjä, mitä kukaan ole aiemmin huomannut olevan?

Lapset
Pelin alaikäraja itsenäiselle pelaamiselle on 12 vuotta. Lapset iältään 5-11 vuotta voivat tulla pelaamaan yhdessä perheen tai vanhemman kanssa. Kerrottehan varausta tehdessä lasten iän, jotta osaamme ottaa sen huomioon pelin varustelussa.

Lomalaiset
Hauskaa tekemistä säällä kuin säällä.

Pelimaailman sankarit
Siirry virtuaalimaailmasta keskellä todellista pelimaailmaa ja haastaa itsesi uudella tapaa.

Yritykset
Peli yhdistää ja luo tiimihenkeä. Voitte myös pelata tiimeinä toisianne vastaan, mikä joukkue saa parhaan ajan. Pelin analysointi jatkuu varmasti myös työpaikan kahvitauoilla.

Polttariporukat
Hauskaa tekemistä yhdessä. Peliä voidaan myös räätälöidä polttareihin sopivaksi.

Synttärijuhlijat
Anna lahjaksi unohtumaton elämys ja yhteistä aikaa synttärisankarin kanssa.

Ota mukaan iloinen ja innostunut mieli. Toivomme että tulette paikalle 10-15 min ennen pelin alkua alkuinfoa varten. Ennen peliä kannattaa käydä wc:ssä, koska itse pelitilassa ei sitä mahdollisuutta ole. Kaikki tehtävät voi suorittaa tavallisissa vaatteissa. Hikoilet pelin aikana korkeintaan jännityksestä. Valppauteen vaikuttavat aineet kannattaa jättää nauttimatta ennen peliä, jotta aivosi ja huomiokykysi on terävimmillään pelin ajan. Uskon että tekin haluatte loistaa parhaiden pelaajien joukossa!

Peliaika on 60 minuuttia ja osa ryhmistä suorittaa haastellisen pelin siinä ajassa. Pelaaminen ja pelin suorittaminen 60 minuutissa ei vaadi aiempaa pakohuonepelikokemusta. Riittää, että teette yhteistyötä ja käytätte hoksottimia.

Pelihuoneessa ei saa kuvata tai videoida. Huoneen sisältö tehtävineen ovat salaisuus ja niiden leviäminen olisi harmillista niille, jotka eivät vielä ole käyneet pelaamassa. Kännykät voi jättää odotusaulaan pelin ajaksi äänettömälle. Ethän myöskään kerro pelistä tai arvoituksista pelin jälkeen, näin voimme luvata kaikille kävijöille yhtä jännittävän ja unohtumattoman pelikokemuksen.

Peli ja pelitila on täysin turvallinen. Pelitila on rakennusvalvonnan ja palotarkastajan hyväksymä. Pelivalvoja seuraa peliä reaaliajassa ja antaa tarvittaessa teille peliin liittyviä vinkkejä. Huoneesta pääsee ulos kesken pelinkin, mutta tällöin peli keskeytyy. Mikäli tiloissa tulee sähkökatkos kesken pelin, aukeavat ovet silloin automaattisesti. Oikeaa vaaraa pelissä ei ole, jännitystä kylläkin siitäkin edestä.

Pelivalvoja vapauttaa teidät peliajan loputtua. Onnistuminen voi jäädä hyvin pienestäkin kiinni. Usein kesken jääneestä pelistä jää päälle koukuttava halu pelata pakopelejä uudestaan.

Peruminen onnistuu 2 vuorokautta ennen peliä puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä. Tätä myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50 euroa. Kokonaan peruuttamattomista peleistä veloitetaan täysi hinta, sillä peliin on kuitenkin jouduttu varautumaan yrityksen taholta mm. työntekijällä.

Soita meille
0400 960505 tai 050 3636051
jos haluat peliajan samalle päivälle tai jos kalenterista ei löydy sopivaa aikaa.

Nettivarauksen voit tehdä alla olevasta napista.